Falabella

Falabella wordt ook wel een miniatuur paard genoemd. Deze paarden hebben hele kleine afmetingen voor een paard, de stokmaat is niet meer dan een centimeter of 85. De Falabella wordt niet bereden maar is veel meer een showpaard dat met zijn formaat een blikvanger is. Het bijzondere van een Falabella hengst is dat als je hem kruist met een merry van een andere soort, de afstammelingen kleiner zijn dan de moeder. Voor meer informatie over Falabella’s verwijzen wij je door naar Falabella & Friends voor alle informatie over deze bijzondere dieren.

Zeg Dieren

Alles over reptielen

Dieren zijn op dit moment populairder dan ooit. En naast de standaard huisdieren zijn er ook steeds meer mensen geinteresseerd in bijzondere en exotische dieren. Interesse voor dieren is 1 ding. Maar als je bijzondere dieren wilt houden, is het ook van belang dat je weet hoe dat moet.

Als je geïnteresseerd bent in reptielen zoals bijvoorbeeld slangen, kameleons, leguanen of schildpadden kun je het beste beginnen bij de reptielen startpagina.

Wat eten schildpadden

Schildpadden zijn hele bijzondere dieren die speciale voeding nodig hebben. Vaak is dit speciale voer niet overal te krijgen of u betaald de hoofdprijs. De site schildpadvoer geeft een overzicht van alle soorten voeding die een schildpad nodig heeft. Van versvoer tot gedroogd voer, alles wat u nodig hebt vind u hier. En Alle verkopen via deze webwinkel komen volledig ten goede aan Stichting Schildpaddenopvang Nederland. www.schildpaddenopvang.nl

Een hond verdient de beste behandeling

Als je zelf ziek bent, zoek je de beste behandeling die je kunt krijgen. Een huisdier maakt onderdeel uit van het gezin en verdient een ook goede behandeling als het ziek wordt. Soms kun je onverwacht tegen hoge kosten oplopen als je huisdier ziek is en behandeld moet worden. Op de hondenverzekering pagina kunt u vergelijken hoe u uw hond het beste kunt verzekeren tegen onverwachte ziektekosten. U wilt toch echt niet meemaken dat u de behandeling niet kunt bekostigen om u viervoeter beter te maken.

Een site voor mensen die van katten houden

Ze zeggen wel eens, dat er hondenmensen zijn en kattenmensen. Ik houd het er maar op dat de meeste mensen dierenmensen zijn en van de natuur in zijn algemeen houden. Maar mocht je een kat hebben en op zoek zijn naar informatie of benodigdheden voor katten dan kun je even gaan naar kattenfokkers of katten. Hier vind je alles over de diverse kattensoorten.

Krabpaal kopen?

Krabpaalonline.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van krabpalen voor katten. We spreken uit ervaring als we zeggen dat een krabpaal de perfecte oplossing is voor de krabbehoeften en houdt het bovendien nagels van je kart scherp. Naast een krabmogelijkheid bieden krabpalen de katten een eigen plekje waar ze zich lekker kunnen terugtrekken. En niet onbelangrijk: je voorkomt dat de kat aan je interieur gaat krabben! Dus waar wacht je op? Koop een krabpaal voor je kat.

Antwerpen een stad om te ontdekken

Wie kent een stad nou beter dan zijn eigen inwoners. Naar welke Cafeetjes gaan ze om wat te drinken en waar gaan ze eten. Ook weten ze het beste wat de leukste events zijn van de stad. Neem een kijkje op Antwerpen 2link voor tips van deze mooie boergondische stad in België.